Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Verkoopoplossingen

Marketing

Tegenwoordig heeft de klant tegen de tijd dat hij contact maakt of uw dealer bezoekt om een nieuwe auto aan te schaffen, waarschijnlijk al veel onderzoek vooraf uitgevoerd; waarschijnlijk via internet. Als gevolg daarvan zit de klant vaak al ver in het besluitvormingsproces. U moet als dealer dus alles doen wat u kunt om er zeker van te zijn dat klanten hun auto bij u kopen en niet bij uw concurrent. De DMS systemen van CDK bieden de dealers een pakket tools voor het beheren van alle aspecten van autoverkoop (volledige integratie met fabrikantsystemen) en voorraadbeheer, waaronder showroomactiviteiten, verkoopadministratie en voorraadbeheer van nieuwe en gebruikte auto's.


CDK Global

Effectieve behandeling van informatieverzoeken

Of uw potentiële klanten nu online een vraag stellen of een wandeling door uw showroom maken, u moet indruk op ze maken om ervoor te zorgen dat ze een auto kopen bij uw dealer. Het is essentieel om alle gegevens van klanten en prospects altijd ter beschikking te hebben.


CDK Global

Verbeter uw verkoopproces

Het is belangrijk dat het verkoopproces zo soepel mogelijk voor uw klanten is en u moet aan al hun behoeften voldoen. Binnen Autoline zelf (of met een tool beschikbaar gesteld door de fabrikant) kunt u een auto precies volgens de wensen van een klant configureren met gegevens van deze fabrikant, van een gespecialiseerde derde of met handmatig gemaakte voertuigspecificaties. De koopervaring kan professioneler worden gemaakt met ingevoegde beelden en geïntegreerde video, evenals presentaties en koppelingen naar productwebsites.


CDK Global

Beheer autoverkoop en -voorraad eenvoudig

Zou het niet geweldig zijn om een volledig overzicht van alle autoverkopen en voorraadactiviteiten te hebben? Met een CDK DMS systeem kunt u belangrijke voorraadtaken beheren waaronder voorraadverloop, overdracht binnen het bedrijf, waardeverminderingen en gedetailleerde kosten-batenanalyses per voertuig. Bekijk alle wijzigingen aan voertuigdossiers via uitgebreide verslagen.


CDK Products

Autoline Showrooom

Met de showroom module in Autoline heeft iedere verkoper de tools om meer succes te behalen. Een consistent verkoopproces heeft direct een postief effect op de omzet en winst. Met Autoline legt u iedere stap van dit verkoopproces vast.


Meer info Autoline Showrooom

 

EVA Plus Showroom

Voor het opstellen van een offerte voor een nieuwe wagen maken de meeste fabrikanten gebruik van eigen configuratie tools. CDK heeft met meerdere fabrikanten-oplossingen een integratie gemaakt met EVA Plus DMS voor het synchroniseren van klanten en auto's.


Meer info EVA Plus Showroom

Meer informatie

DEMO Request

Brochure