Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Marketingoplossingen

Marketing

Ieder CDK Dealer Management Systeem heeft unieke mogelijkheden om de klanttevredenheid te verhogen en uw verkoopcijfers te verbeteren.
Blijf communiceren met uw klanten vanuit de Autoline CRM module en door middel van de CDK Mobile App.

 


CDK Global

Campagnebeheer

U kunt gebruikmaken van de CRM-module in Autoline en vanuit de Mobile App voor het plannen en beheren van uw marketingcampagnes. Verbeter de reacties op campagnes door vergelijkbare soorten klanten te groeperen en te benaderen.


CDK Global

Flexibele communicatie

Om goede CSI- en SSI-scores te behouden, is het van cruciaal belang dat dealers regelmatig, eenvoudig uit te voeren, hoogwaardige berichten versturen. Dat is precies waar uw DMS u mee kan helpen: met het bereiken van uw klanten via e-mail, brieven, faxberichten of sms'jes, met de juiste boodschap op het juiste moment en dat ook nog eens efficiënt.


CDK Global

Beheer uw interacties

Uw DMS en de Mobile APP helpen u bij het effectief beheren van uw dagelijkse activiteiten. U kunt follow-ups en taken, communicatie met klanten en afspraken beheren, zodat u zeker weet dat uw klanten een snelle reactie krijgen.


CDK Global

Blijf communiceren met uw klant

Houd contact met uw klanten vanaf hun eerste bezoek tot hun eerste aankoop door activiteiten te creëren en herinneringen te maken om te communiceren met uw klanten. U krijgt tevreden klanten die steeds weer terugkeren en de volledige waardering die u verdient bij elke transactie.


CDK Products

SMS Gateway

Doeltreffend communiceren. Met SMS Gateway kunt u direct vanuit uw Dealer Management, SMS berichten versturen. Blijf direct in contact met uw klanten met duidelijke en doeltreffende SMS berichten.


Meer info SMS Gateway

 

Mobile App

Blijf 24/7 in contact met uw klanten. Via uw eigen dealer Mobile App, beschikbaar voor uw klanten in de Apple Store of Android Market, kunt u 24/7 op een revolutionaire manier, zowel op sales- als aftersales niveau, met uw klanten en prospecten communiceren.


Meer info Mobile App

Meer informatie

DEMO Request

Brochure