Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Beheeroplossingen

Marketing

De best beheerde organisaties zijn die waar het management op alle niveaus in staat is om beter gegronde zakelijke beslissingen te nemen gebaseerd op actuele, begrijpelijke informatie. Met uw CDK DMS en BI maakt u analyses van historische gegevens, geeft uitgebreide overzichten van managementgegevens tot op de minuut nauwkeurig en helpt bij planning en prognoses.


CDK Global

Neem weloverwogen beslissingen met real time rapportage

Houd de dagelijkse prestaties bij en controleer deze en vergelijk, analyseer en rapporteer een schat aan real time bedrijfsgegevens op een manier die aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf met behulp van een krachtige ad-hoc rapportgenerator. Anticipeer en reageer op veranderingen in vraag en aanbod van voertuigen, onderdelen en services met uitgebreide plannings- en prognosetools.


CDK Global

Maximaliseer de doeltreffendheid van uw personeel

Zorg ervoor dat uw bedrijf efficiënt werkt, zelfs wanneer u niet op kantoor bent. Maak gebruik van de urenverantwoording binnen uw DMS. Voor de optimale effectiviteit van uw medewerkers kunt u rapporten over werknemersactiviteiten bijhouden.


CDK Global

Snelle besluitvorming

Soms is het nodig om uw gegevens op verschillende manieren te verkrijgen; of het nu gaat om te begrijpen wat uw snelst verkopende producten zijn, de accounts met de hoogste omzet of misschien gebruikte gegevens in de software van een derde partij op een website. In dat geval komt de Report Generator goed van pas. Onze rapportgenerators zijn volledig flexibel en u kunt uw eigen verslag in een paar minuten maken. U kunt ook gebruikmaken van een van de kant-en-klare managementrapporten die zijn ontworpen door deskundigen uit uw bedrijfstak en die geconfigureerd kunnen worden om aan uw behoeften te voldoen.


CDK Global

Neem slimmere strategische beslissingen

Begrijp uw gegevens, zie ze niet alleen als cijfers. Zie trends en feiten die u anders zou missen. Business Intelligence toont al uw dagelijkse gegevens in heldere, duidelijke beelden: verkoopcijfers, nettowinsten, arbeidskosten, voertuigomzet en nog veel meer. We halen gegevens rechtstreeks uit uw DMS, zodat u altijd bent gesynchroniseerd met uw laatste cijfers. Ze worden visueel en per afdeling gepresenteerd, zodat uw verkoopteam, servicemanagers en andere leiders exact kunnen zien wat hun teams doen.


CDK Products

Business Intelligence

Beoordeel uw dagelijkse resultaten: BI helpt u sneller, slimmer en vooral meer winstgevende beslissingen te nemen. Het toont uw dagelijkse DMS data in duidelijke, eenvoudige graphics: verkoop aantallen, de nettowinst, de arbeidskosten en nog veel meer.


Meer info Business Intelligence

 
Meer informatie

DEMO Request

Brochure