Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Aftersales-oplossingen

Marketing

Een zeer winstgevende aftersales-afdeling is van essentieel belang voor het langetermijnsucces van een moderne dealer. Onze DMS systemen zijn ontworpen om dealers extra inkomsten te laten genereren en zo de efficiëntie van hun werkplaatsen te maximaliseren. Het systeem geeft managers volledige controle over hun aftersales-werkzaamheden, met real time inzicht in en analyse van de prestaties op alle terreinen.


CDK Global

Beheer de tijd van monteurs effectief

Leg activiteiten van de monteurs vast met behulp van een touchscreen, toetsenbord of mobiel apparaat. Hierdoor kunt u eenvoudig alle activiteiten in de werkplaats, reparatievoortgang en ongebruikte capaciteit controleren en beheren.


CDK Global

Beheer personeel van de werkplaats effectief

Maak de taak van het plannen van uw werkplaatsteams eenvoudiger vanuit het plannings-scherm. De capaciteitsniveaus van de werkplaats worden automatisch bijgewerkt, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele verschillen in beschikbare monteurs op een bepaalde dag. Met de uitgebreide vakantie-/afwezigheidsplanner zult u niet langer monteurs inplannen voor een opdracht wanneer zij afwezig zijn.


CDK Global

Maximaliseer de capaciteit van uw werkplaats

Bereken de beschikbare capaciteit van uw werkplaats gebaseerd op vooraf gedefinieerde ploegendiensten en vaardigheden van de monteurs. Benut de beschikbare openingstijden van de werkplaats optimaal door automatische toewijzing van monteurs. Werkplaatsmanagers kunnen hun monteurs inplannen, controleren en beheren om de efficiëntie van de werkplaats te maximaliseren en de prestaties eenvoudig te meten en te rapporteren.


CDK Global

Zorg voor een grotere vraag via elektronische Vehicle Health Checks (VHC's) **

Maximaliseer potentiële omzet van uw werkplaatsen met de volledig geïntegreerde tool voor een gezondheidscheck van voertuigen: VHC Touch. U kunt deze tool ook op de tablet gebruiken. Met behulp van het draagbare apparaat kan een monteur of medewerker van uw serviceafdeling snel een visuele gezondheidscheck van een voertuig uitvoeren. Zowel dringende als niet-dringende reparaties worden geïdentificeerd en geregistreerd met behulp van een eenvoudig verkeerslichtsysteem. Bovendien wordt er direct een bericht naar het magazijn verstuurd om nauwkeurig de prijs van de benodigde reparatie vast te stellen. Er kan dan direct contact met de klant worden opgenomen om dringende werkzaamheden goed te keuren en eventuele uitgestelde werkzaamheden kunnen worden gemarkeerd in de agenda van een medewerker voor de nabije toekomst. Hierdoor biedt u de klant het 'veilige gevoel' dat de auto de weg op kan en u stelt tegelijkertijd extra inkomsten voor de werkplaats veilig.

** VHC is beschikbaar voor Autoline.


CDK Global

Verhoog de omzet uit onderdelen

De sleutel tot het behalen van het maximale winstpotentieel uit de onderdelenverkoop is het verhogen van de voorraadrotatie, het verminderen van veroudering en het bieden van een consistent hoog niveau van klantenservice door altijd de juiste onderdelen op voorraad te hebben. Alle onderdeeltransacties worden binnen uw DMS geregistreerd, zodat toekomstige voorraadorders op realistische vraagpatronen zijn gebaseerd. U kunt ook de real time voorraad voor elk onderdeel bekijken, inclusief openstaande bestellingen, vrije voorraad en gegevens over toekomstige leveringen. Om veroudering te verminderen, gebruikt het systeem best practice-processen voor voorraadcontrole, waaronder doorlopend inventarisbeheer.


CDK Products

VHC Touch (Autoline)

De moderne werkplaats. Deze applicatie werd ontwikkeld voor mobiele tablets en begeleidt monteurs en serviceadviseurs door het VHC-proces met behulp van een touchscreen. U kunt de hele workflow uitvoeren op de tablet.


Meer info VHC Touch

 

Advanced Parts (Autoline)

Advanced Parts, volledig geïntegreerd met Autoline (CDK Dealer Management Systemen), verbetert de manier waarop orders in uw hele distributienetwerk voor onderdelen kunnen worden verwerkt en voldaan.


Meer info Advanced Parts

Meer informatie

DEMO Request

Brochure