Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Oplossingen voor elke afdeling van uw bedrijf

Marketing

Marketing

Uw DMS is de basis van alle klantgegevens en biedt een schat aan informatie over de klant, zijn voertuigen en de historiek. Maak gebruik van deze informatie bij al uw marketingactiviteiten.

Lees meer


Marketing

Verkoop

Tegenwoordig heeft de klant tegen de tijd dat hij contact maakt of uw dealer bezoekt om een nieuwe auto aan te schaffen, waarschijnlijk al veel onderzoek vooraf uitgevoerd; waarschijnlijk via internet. Als gevolg daarvan zit de klant vaak al ver in het besluitvormingsproces.  U moet als dealer dus alles doen wat u kunt om er zeker van te zijn dat klanten hun auto bij u kopen en niet bij uw concurrent.

Lees meer


Marketing

Aftersales

Een zeer winstgevende aftersales-afdeling is van essentieel belang voor het langetermijnsucces van een moderne dealer. Ieder Dealer Management Systeem van CDK is gemaakt om dealers te helpen de efficiëntie van hun werkplaatsen te maximaliseren, meer werk binnen te halen en meer onderdelen te verkopen. Het systeem geeft managers volledige controle over hun aftersales-werkzaamheden, met inzicht in en analyse van de prestaties op alle terreinen.

Lees meer


Marketing

IT

CDK helpt u om uw IT en infrastructuur-kosten te verminderen.

Lees meer


Marketing

Financiering

Het beheren van belangrijke financiële zaken, zoals begrotingen en prognoses, kan lastig zijn, vooral als u een afzonderlijk boekhoudsysteem voor uw belangrijkste DMS moet gebruiken. De geïntegreerde accountsmodule binnen onze DMS lost deze problemen echter op. Het systeem biedt uw financiële medewerkers de tools om hun belangrijkste taken uit te voeren en het management beschikt over een gemakkelijk te bekijken financieel overzicht van de gehele groep, een individuele dealer, afdeling, franchise of kostenplaats met behulp van allerlei flexibele rapportagetools.

Lees meer


Marketing

Administratie

Bij een dealer vindt veel werk achter de schermen plaats om efficiëntie te garanderen; van database-onderhoud tot voertuigvoorraadbeheer, prijsvoering en management. CDK biedt een pakket tools voor het stroomlijnen van de belangrijkste beheertaken binnen een bedrijf. Op die manier kan het personeel zich richten op de activiteiten die de meeste waarde toevoegen aan het bedrijf.

Lees meer


Marketing

Management

De best beheerde organisaties zijn die waar het management op alle niveaus in staat is om beter gegronde zakelijke beslissingen te nemen gebaseerd op actuele, begrijpelijke informatie. ONze DMS systemen bieden veel kant-en-klare rapporten die betrekking hebben op alle belangrijke gebieden van uw dealerorganisatie.

Lees meer

Meer informatie

DEMO Request

Brochure